Studentturnering - individuelt

Studentturnering - individuelt

Arrangør: Norges studenttennisforening
Påmeldingsfrist: 11/3/2018 2:00:00 PM

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 125,-

Beskrivelse

Studentturnering. Den avholdes søndag denne uken. Vi organiserer tre turneringer; nybegynner, nybegynner+ og viderekommen-avansert. Alle tre turneringer er annerledes i form.

- Nybegynner. Det spilles best-av-tre super tiebreaks. Man starter ikke ballen med serve, men heller et rolig grunnslag over banen som starter spill. Kampene blir spilt på oransjbane (3/4 av banen). Grønneballer vil bli brukt for å tilrettelegge for nybegynnere. For de som ikke skjenner poengsystemet vil det være offiserer der som forklarer det.

- Nybegynner+. Det blir spilt best-av-fem supertiebreak. Man har kun to server. På første forsøk må man serve riktig (ordinær servebevegelse) inn i riktig boks. Om man bommer på første serve kan man starte spillet, på andre serve, med et rolig grunnslag inn i riktig serveboks. 

- Viderekommen/avansert. Dette er klassen for alle som har grunnleggende tennisferdigheter på plass (eller mer). De første kampene (helt annpå hvor mange som melder seg på) spilles best-av-tre halvesett (til 3, og tiebreak på 3-3 om det kommer). Avgjørende sett blir spilt, på starten, som super tiebreak. Semifinalene & finalene spilles til best-av-tre ordinære sett (tiebreak på 6-6).


  • Påmeldingsavgift for spillere som er medlem av en NSTF-medlemsklubb: kr 125.
  • Påmeldingsavgift for spillere som ikke er medlem av en NSTF-medlemsklubb: kr 300.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Powered by: Bloc