NSTF Trenerservice er et støtteprogram for å styrke tennis-Norge. Vi tilbyr personlig oppfølging, klubbstøtte og spillerveiledning. Profitten fra enkelte oppdrag blir brukt for å finansiere norsk studenttennis.


NSTF Trenerservice har hovedkvarter i Oslo, og består av flere engasjerte trenere. Vi ønsker å hjelpe individer, og klubber, å finne de beste trenerne. Vi er spesielle på den måten at alle som ønsker å hyre en trener fra oss kan få et skreddersydd tilbud etter deres ønsker. Det betyr at den som tar nytte av våre trenere bestemmer.

Om du som tennistrener ønsker et vikariat eller er på utkikk etter en fast stilling er NSTF Trenerservice stedet for deg. Vi rekrutterer til en rekke spennende stillinger og vikariater på vegne av individuelle søkere og klubber, og kan dermed hjelpe deg å finne nettopp den jobben som oppfyller dine ambisjoner. Våre kunder er både enkelt personer og tennisklubber. Vi leverer bemanning på alle nivåer.

Om dette er noe for deg ønsker ønsker vi deg velkommen til spennende utfordringer i NSTF Trenerservice!


Klubbdrift er krevende. For eksempel, om en trener er syk kan det være veldig vanskelig å finne en kompetent erstatning. Om tennisklubben mangler kompetanse til å drifte en tennisskole, er det veldig vanskelig å finne kompetente mennesker til å lede denne prosessen. Alle ønsker å være i forkant. NSTF Trenerservice er da en løsning på dette problemet. Om en trener er syk, og klubben ikke finner en erstatning, er vi alltid en løsning. 

Alle våre trenere har deltar, eller har deltatt, på ITF Trener kurs i regi av Norges Tennisforbund (NTF). Alle har relevant kompetanse og erfaring innenfor tennis. Blant våre trenere finner man alt fra tidligere hovedtrenere og nyutdannede ITF Trener 1 utdanningsdeltakere. 

Interessert i å booke trener? Ta kontakt på post@studenttennis.no.

Priser (enkeltøkt)

  • Klubbstørrelse: 0 til 100 medlemmer. Pris per time kr 300.
  • Klubbstørrelse: 101 til 200 medlemmer. Pris per time kr 350.
  • Klubbstørrelse: 201 til 500+ medlemmer. Pris per time kr 400.

Priser (i en tidsavgrenset periode)

  • Klubbstørrelse: 0 til 100 medlemmer. Pris per time kr 350.
  • Klubbstørrelse: 101 til 200 medlemmer. Pris per time kr 400.
  • Klubbstørrelse: 201 til 500+ medlemmer. Pris per time kr 450.
Powered by: Bloc